Испробај своју машту!

Ја сам Љубица, супруга, мајка два дечака, дипломирани индустријски инжењер, а ово је моје остварење сна.

Дуг је пут био до стварања потпуно новог производа који не постоји у понуди у свету. Две године сам проучавала састојке, смишљала начин како да их спојим и преточим у укусну тестенину.
Сада се бавим послом који ме инспирише, чини срећном и који пре свега волим.

Моја визија је да подстакнем људе да на брз и лак начин припреме укусан, здрав, другачији оброк који задовољава потребе динамичног живота у 21. веку. Природан, здрав, без шећера, припремљен за кратко време (у Pastai случају 3 минута!)

Коначно, 2016. године Pastai производи су угледали светлост дана.

Данас Pastai прави више од 50 различитих облика и укуса тестенине, обогаћене поврћем и зачинским биљем које се припремају ни мање, ни више, већ за само 3 (три) минута.

Поред тога што се припремом Pastai тестенине добија здрав оброк (не садржи шећере, учвршћиваче, вештачке боје, адитиве), велика предност је што са врло мало намирница за кратко време добијате оброк са којим ћете одушевити све за столом и око стола. Сама по себи је врло укусна.

Обожавају је млади, стари, весели, тужни, заљубљени, срећни, ужурбани и мање ужурбани, хедонисти, винољупци и пивољупци, а нарочито је обожавају спортисти, вегани и авантуристи жељни нових укуса.

ВИ који имате врло мало времена за припрему оброка, ВИ који се тек упознајете са кухињом и припремом јела, али и ВИ, велики кувари који свој хедонизам волите да поделите са својим окружењем, припремила сам вам фантастичне рецепте . Извол’те, баците око!