Isprobaj svoju maštu!

Ja sam Ljubica, supruga, majka dva dečaka, diplomirani industrijski inženjer, a ovo je moje ostvarenje sna.

Dug je put bio do stvaranja potpuno novog proizvoda koji ne postoji u ponudi u svetu. Dve godine sam proučavala sastojke, smišljala način kako da ih spojim i pretočim u ukusnu testeninu.
Sada se bavim poslom koji me inspiriše, čini srećnom i koji pre svega volim.

Moja vizija je da podstaknem ljude da na brz i lak način pripreme ukusan, zdrav, drugačiji obrok koji zadovoljava potrebe dinamičnog života u 21. veku. Prirodan, zdrav, bez šećera, pripremljen za kratko vreme (u Pastai slučaju 3 minuta!)

Konačno, 2016. godine Pastai proizvodi su ugledali svetlost dana.

Danas Pastai pravi više od 50 različitih oblika i ukusa testenine, obogaćene povrćem i začinskim biljem koje se pripremaju ni manje, ni više, već za samo 3 (tri) minuta.

Pored toga što se pripremom Pastai testenine dobija zdrav obrok (ne sadrži šećere, učvršćivače, veštačke boje, aditive), velika prednost je što sa vrlo malo namirnica za kratko vreme dobijate obrok sa kojim ćete oduševiti sve za stolom i oko stola. Sama po sebi je vrlo ukusna.

Obožavaju je mladi, stari, veseli, tužni, zaljubljeni, srećni, užurbani i manje užurbani, hedonisti, vinoljupci i pivoljupci, a naročito je obožavaju sportisti, vegani i avanturisti željni novih ukusa.

VI koji imate vrlo malo vremena za pripremu obroka, VI koji se tek upoznajete sa kuhinjom i pripremom jela, ali i VI, veliki kuvari koji svoj hedonizam volite da podelite sa svojim okruženjem, pripremila sam vam fantastične recepte . Izvol’te, bacite oko!